Абоненти скаржаться на Vodafone через завищені тарифи та погану якість зв'язку. Навіть у великих містах є місця, де немає покриття. Про це свідчить коментар під однією із публікацій мобільного оператора у соціальній мережі facebook.

Українець заявив, що обурений якістю зв'язку мобільного оператора Vodafone. Він зазначив, що тарифи для абонентів зростають, а компанія не модернізує мережу мобільного зв'язку.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Це справді факт, що ви найгірший оператор. Гаразд ви займаєтеся здирництвом у фінансовому плані над абонентами. Гаразд ви всіх обдурили і нічого не модернізували під час блекауту. Та головне, якість зв'язку ну просто жах", - поскаржився українець.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Абонент зазначив, що проблеми зі зв'язком з'являються навіть у великих містах, а якщо подорожувати, то ситуація з покриттям зовсім плачевна.

"Я коли читаю що у вас покриті 98%, мені здається, що ви хворі на голову, тому що у вас у самому місті Дніпро не всюди бере зв'язок. А якщо поїхати потягом, то там водафон пробиває дно за дном", - додав абонент.

Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Так і має бути": Vodafone запропонував українцям знижку 50%, але довелося платити вдвічі більше.

Також наш портал інформував, абоненти Vodafone отримують десятки дзвінків із невідомих номерів, люди не можуть додзвонитися близьким: "Їх не хвилює".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Київстар" закриває доступний тариф: до якого періоду абоненти можуть підключити новий і що він пропонує.