Відомий колишній військовий, який втратив під час війни ноги, Олег Симороз, розповів, як на нього намагаються повпливати, через розголос ситуації з укриттями.

Симороз в twitter розповів, що йому написав радник голови Деснянської РДА пана Ратнікова, на такі повідомлення, Олег вирішив відповідати публічно.

Олег Симороз. Фото: Twitter
Олег Симороз. Фото: Twitter

Написав мені цілий радник голови Деснянської РДА пана Ратнікова.

Олег Симороз розповів, що 24 роки прожив у Деснянському районі на Троєщині, тому знає все про "відкритість та чесність". Він зазначає, що за півтора року повномасштабної війни палець об палець ніхто не вдарив, а як припекло, то стали "сміливими".

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скриншот повідомлення Симороза. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення Симороза. Фото: Twitter

Ви, мабуть, трохи не відчуваєте ситуацію, за те, що загинули люди ви не у відставку маєте йти, а в тюрмі сидіти! В районі теж все "чудово". Кришування стихійної торгівлі йде повним ходом як і за попередників. Житловий фонд убитий. Від укриттів одна тільки назва, антисанітарія процвітає. Розливайки процвітають. Про інклюзивність в районі писати не буду, бо неможливо писати про те, чого немає… — зазначав Симороз.

Скриншот повідомлення Симороза. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення Симороза. Фото: Twitter

Також Олег Симороз відзначив, що у повідомленні радник наголошує, що Ратніков "поставив на місце Кличка". Але на думку захисника, це викликає тільки сміх.

Як разом роками пиляти бюджет, то нормально. Як півтора року закривати очі на треш з укриттями, то нормально. А тепер як припекло, то став правдоруб. Пане Ратніков, це вас в партії регіонів навчив Володя Рибак так лицемірно вдавати невинного? Ви всі троє (Кличко, Попко, Ратніков) маєте сидіти. — зазначив Олег Симороз.

Після свого допису він звернувся напряму до Дмитра Ратнікова та зазначив, що йому краще не грубіянити.

Скриншот твіта
Скриншот твіта

Пане Дмитро, поясніть своїм радникам, щоб більше не хамили незнайомим дядям, бо приїду в гості і з ноги вертухою проведу масаж обличчя.

Нагадаємо, ми писали, що чергова в університеті розповіла про роботу людей, які відчиняють бомбосховища: "Або звільнять, або посадять".

Як повідомляв "Знай.ua" після перекладання провини Кличко вирішив оглянути укриття: "Був зайнятий схематозами".

Також "Знай.ua" інформував, прибіг до укриття і "поцілував" замок: киянин поскаржився, що в будинку зама Кличка бомбосховище для обраних.