Українка розповіла, що не змогла поміняти долари у ПриватБанку, які там і купувала. Касир не прийняла купюри, заявивши, що на них є "позначки". Про це клієнтка розповіла у коментарях на офіційній сторінці банку у соціальній мережі facebook.

Українка зазначила, що звернулася до відділення, щоб поміняти 100-доларові купюри, які раніше купувала у ПриватБанку. Втім, у банку відмовилися приймати гроші, які самі ж видали жінці.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Хочу поскаржитися на касира з відділення за адресою м. Київ, вул. Волоська, 32/34. Вона не прийняла у мене 100-доларові купюри, куплені раніше у ПриватБанку, мотивуючи тим, що на цих купюрах є невеликі позначки – наприклад, дрібний напис кульковою ручкою тощо", - поділилася жінка.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці сильно обурив цей інцидент і вона закликала розібратися у тому, що відбулося й поцікавилася, навіщо банк видає клієнтам непридатні купюри.

"Чому ПриватБанк такі купюри видає, а приймати відмовляється? Думаю, це якесь самоуправство касира", - зазначила клієнтка.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та пообіцяли з'ясувати усі деталі.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін facebook.com/privatbank
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін facebook.com/privatbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк почав блокувати карти всім без розбору, клієнти здивовані: "Тупо і без пояснень".

Також наш портал інформував, з доларами почнеться справжній квест: ПриватБанк видає непридатні купюри, які підлягають інкасо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "До зарплати ще потрібно дожити": термінал Приватбанку "вмяв" 5000 грн клієнта та залишив без грошей на життя.