Частина українців отримає грошову допомогу від держави у розмірі 100 тисяч гривень. Кому належать виплати, повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Виплати у розмірі 100 тисяч гривень отримають українці, які перебували у російському полоні. Усього налічується кілька сотень сімей, які можуть розраховувати на цю підтримку від держави.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Ще 235 звільнених з російського полону зможуть отримати по 100 тисяч гривень державної допомоги. З них – 84 особи з села Ягідне на Чернігівщині, яких окупанти майже місяць утримували у підвалі школи у березні 2022 року. Також грошову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень від держави зможе отримати ще 301 сім'я осіб, незаконно позбавлених волі російською федерацією", - йдеться у повідомленні.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Мінреінтеграції зазначили, що виплата грошової допомоги здійснюється лише після того, як претенденти на виплати нададуть необхідні документи, а також відповідну заяву.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 5000 грн щомісяця: в Україні запроваджують спеціальні пенсії, хто може претендувати на виплати.

Також наш портал інформував, 4000 гривень щомісяця: хто з українців отримає додаткову фінансову підтримку.

Крім того, ми писали 2270 євро на рік: українські сім'ї з дітьми зможуть отримати допомогу від Італійського уряду.