Частина українців зможе отримати додаткову фінансову підтримку у розмірі 4000 гривень щомісяця. Виплати розраховані на 4 місяці, тобто сумарний розмір допомоги – 16 тисяч гривень. Хто може претендувати на виплати, повідомляє "Пенсійний кур'єр".

Деякі українці мають право на грошову допомогу від Червоного Хреста у розмірі 16 тисяч гривень. Мова про ветеранів з інвалідністю І та ІІ груп.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Повнолітні громадяни України, яким надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І чи ІІ групи та відомості про яких внесено до Єдиного державного реєстру ветеранів війни", - йдеться у повідомленні.

Фінансова допомога поділяється на частини та виплачується протягом чотирьох місяців – по 4000 гривень на вказаний банківський рахунок. При цьому дані виплати не залежать від інших видів допомоги, тому оформити їх можна навіть якщо людина вже отримує допомогу від якихось організацій.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Подати заявку на нарахування допомоги можна за цим посиланням, але для цього обов'язково є наявність електронного підпису.

Раніше портал Знай повідомляв, 2270 євро на рік: українські сім'ї з дітьми зможуть отримати допомогу від Італійського уряду.

Також наш портал інформував, можна навіть не виходити з дому: як подати заяву на призначення та перерахунок пенсії за допомогою смартфона.

Крім того, ми писали близько 20 тисяч гривень на сім'ю: українські переселенці зможуть отримати нову допомогу.