Поки у світі рекордно дорожчає кава через зростання оптових цін на зерна, українські супермаркети різко знизили вартість напою, що бадьорить. З чаєм спостерігається та сама ситуація.

Деякі види продукції подешевшали більш ніж удвічі, зокрема, завдяки акціям від великих супермаркетів. Українцям показали, де каву та чай можна взяти за приємними цінами.

Кава, фото filizhanka
Кава, фото filizhanka

Так, у магазинах Фоззі чай торгової марки Grace став дешевшим майже на чверть і зараз 100-грамовий пакунок обійдеться покупцям по 49,90. А ось у Сільпо є приємна знижка 19% на чай Hyleys. Ціна зараз складає 51,99 грн, а була 64,49 грн.

Також є можливість купити чай Hillway Royal Ceylon зі знижкою 15% - 100-грамовий пакунок обійдеться в 51,99 грн. Сільпо ще пропонує продукцію ТМ Twinings лише за 71,99 грн. До знижки ціна була на рівні 169 грн. З чаєм Basilur та сама ситуація – 81,99 грн замість 163,90.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Супермаркет, кава: кадр з відео
Супермаркет, кава: кадр з відео

Каву "Чорна карта" можна знайти за приємною ціною в Сільпо - 100 грамів продукту подешевшав з 154 грн до 76,99. А ось Ambassador Premium пропонують по 99 грн. замість 199 грн. Для любителів натуральної розчинної кави теж є хороша новина – Бушидо Оріджинал Катана тепер коштує 222 грн, хоча до знижки ціна була 464 грн за 100-грамовий пакунок.

Нагадаємо, в Україні активно дешевшає молочна продукція: причини та що буде з цінами у майбутньому

Раніше ми писали про те, що українка знайшла в курці з кулінарії Сільпо гравій і зламала зуб: "Пробиває дно"

Як повідомляв Знай.ua, місячний запас продуктів: українцям роздають нову гуманітарну допомогу, хто може отримати