Українці, котрі постраждали від війни, можуть отримати безкоштовні продуктові набори від ще одного благодійного фонду. Хто може претендувати на допомогу, повідомляється на порталі zayava.info.

Благодійний фонд "Щедрик" у партнерстві з громадською організацією "Тарілка" надає гуманітарну допомогу вразливим категоріям населення у вигляді продуктових наборів.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

На допомогу можуть розрахувати мешканці Миколаївської області, які підпадають під такі категорії:

  • багатодітні сім'ї;
  • самотні матері чи батько, які виховують дитину до 18 років;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • пенсіонери віком від 75 років;
  • малозабезпечені сім'ї;
  • українці, які мають інвалідність;
  • сім'ї загиблих;
  • особи із хронічними захворюваннями.

Набір продуктів. Фото: скрін youtube
Набір продуктів. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Для отримання продуктових наборів слід заповнити анкету, зробити це за посиланням. У заявці необхідно вказати інформацію про претендента на допомогу (ПІБ, номер телефону, адреса, індивідуальний податковий номер тощо).

Надання допомоги може бути відмовлено, якщо людина отримувала продуктовий набір протягом менш ніж останніх 30 днів. Відповідна інформація перевіряється під час розгляду заявки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, міжнародна організація оголосила про грошову допомогу: що потрібно знати.

Також наш портал інформував близько 20 тисяч гривень на сім'ю: українські переселенці зможуть отримати нову допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям надають гуманітарну допомогу: як отримати продукти та найнеобхідніші речі.