Українець розповів, як ПриватБанк залишив його без частини зарплати. Деталі інциденту він розкрив у скарзі, яку опублікував на порталі "Мінфін".

Українець зазначив, що вже тривалий час є клієнтом ПриватБанку і часто заплющував очі на різні неприємні моменти, але цього разу не зміг промовчати.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Так, за словами чоловіка, він вирішив поповнити свою картку та скористався банкоматом ПриватБанку. Після внесення купюр стався збій та гроші не зарахувалися.

"Закинув туди п'ять тисяч, термінал зачинив двері, і що ви думаєте, геть заглючив, йде обробка і все, більше нічого не показує, дзвінок оператору не допоміг взагалі, крім складання заявки на повернення коштів і поради чекайте, нічого не домігся", - розповів українець.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua
ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua

Клієнт зазначив, що звертався за допомогою до співробітників ПриватБанку і ті склали заявку на повернення коштів, проте через кілька днів жодного результату немає.

"Весь грошовий аванс лежить з 19 травня, а за заявкою нуль прогресу взагалі, а до зарплати ще потрібно дожити", - обурився чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонер скористався банкоматом ПриватБанку і втратив цілу пенсію: "Жити за які гроші?"

Також наш портал інформував, що з доларами почнеться справжній квест: ПриватБанк видає непридатні купюри, які підлягають інкасо.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк обманює людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.