Українка обурилась через дії співробітників банку, які відмовили їй в оформленні документа.

Українка залишила негативний відгук у рубриці відгуків порталу "Мінфін". За її словами у Ощадбанку, місці, що єдиний видає Карту Киянина, не змогли видати документ за дорученням, хоча за законом така процедура є цілком допустимою.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Вимушена була звернутися лише тому, що картку Киянина видає лише цей банк. Після кількох консультацій було надано інформацію, що можна написати банківську довіреність у моїй присутності, і за наявності всіх документів мій чоловік зможе отримати цю картку. У відділенні нам категорично відмовили. — зазначила українка.

Після звернення на гарячу лінію - веде далі киянка, надійшла відповідь, що працівники цього відділення були зобов'язані оформити банківську довіреність і потім по ній видати картку. У результаті карту оформили, але чоловікові жінки її не видадуть. Вона зазначає, що наразі не може поїхати в це відділення ще раз.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Жінка знову звернулася на гарячу лінію та докладно описала свою ситуацію. на що в Ощадбанку їй відписали про "додаткову роботу щодо дотримання норм законодавства" зі співробітниками відділення.

Зрозуміло, що це відписка. А моя картка, мабуть, там і залишиться на згадку. Дуже шкода, що якщо клієнт порушує норми законодавства, йому загрожує кримінальна відповідальність, а за порушення цих норм фінансовими установами ми можемо отримати, у разі, просту відписку. — поскаржилась жінка.

Скриншот відгуку
Скриншот відгуку

Нагадаємо, ми писали, що українці можуть суттєво збільшити пенсію, але доведеться піти на "жертву".

Як повідомляв "Знай.ua" українці стверджують, що ПриватБанк підсовує пошкоджені купюри: "Будьте уважні".

Також "Знай.ua" інформував, українка обурена сервісом Monobank: залишив без спадщини.