Українка розповіла, як ПриватБанк підсовує пошкоджені купюри. Своєю історією вона поділилася на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що скористалася банкоматом ПриватБанку для зняття готівки та пристрій видав їй пошкоджені купюри. Гроші вона віднесла до банку з надією обміняти.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банкомат, який працює тільки на видачу купюр, надав мені пошкоджені купюри. Сума невелика, 1000 грн., але їх ще потрібно заробити. Після відвідин відділення банку купюри банком були вилучені для проведення експертизи", - поділилася українка.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами жінки, співробітники ПриватБанку дуже довго не надавали зворотного зв'язку, а потім повідомили її, що доказів правдивості інциденту немає.

"Дуже довго чекала на відповідь, а сьогодні мені повідомили, що я не можу довести, що пошкоджені банкноти я отримала саме з їхнього банку, тому мені їх не повернуть. Виникає питання, яким чином пошкоджені купюри потрапили до банкомата?! Можливо, це нова схема роботи банку щодо обміну пошкоджених купюр за рахунок громадян?! Будьте уважні, банку не можна довіряти!!!", - обурилася жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, пенсіонер скористався банкоматом ПриватБанку і втратив цілу пенсію: "Жити за які гроші?"

Також наш портал інформував, що з доларами почнеться справжній квест: ПриватБанк видає непридатні купюри, які підлягають інкасо.

Крім того, ми писали, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк дурить людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.