Тарифи зростають, а якість зв'язку незмінно погана, українець поскаржився на мобільний оператор Київстар.

За словами клієнта Київстару, вартість тарифів збільшується, але зв'язок залишається вибірковим. У деяких місцях взагалі немає, а де є там нема інтернет-покриття.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Чому ви піднімаєте вартість тарифів, і не покращуєте звязок? В місті, де я живу, він є тільки в центрі, а в дома покриття дуже погане, про село я взагалі мовчу. Ви надали мені 15 тисяч мегабайтів, які я фізично не можу використати через те, що в селі, де я знаходжуся, тупо немає 4g чи навіть 3g. - пише українець.

Також він зазначив, що компанія просто не чує своїх користувачів, продаючи непотрібні послуги, які вони навіть за бажання не змогли б використати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чому я повинен платити за те чого не використовую. - поцікавився користувач.

На повідомлення компанія запросила у користувача адресу, але він відмовився її надавати у публічному дописі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Чим завершився діалог — невідомо, хоча можна зробити висновок з того, як з'являються все нові і нові скарги від користувачів.

"Розчарована, хоча користуюсь Київстаром с самого його появи. Тарифи піднялися це зрозуміло, але чому були зняті кошти за послуги які були безкоштовні і тут раптом зі зміною тарифу стали платними, кошти зняли без попередження, а послуга була відкрита 02.2022 і весь час була безкоштовна. - написала ще одна користувачка.

У додатку не висвітлює за що списані кошти, ні смс, ні сповіщення, бачу по коментарях, що в багатьох така ситуація, помножимо 150 грн на 1 млн гарна сума, а час на виявлення куди списання пішло. Дуже прикро що в Україні не досконала судова система, а то б судовими позивами закидали б.

Нагадаємо, ми писали, що абоненти Vodafone отримують десятки дзвінків з невідомих номерів, люди не можуть зателефонувати близьким: "Їх не хвилює".

Як повідомляв "Знай.ua" щодня мінус 15 грн: абоненти Lifecell замість швидкого інтернету отримують борги.

Також "Знай.ua" інформував, паркомісце ціною в трикімнатну квартиру в Києві: скільки коштує в Одесі "прихистити" авто.