Крупи - основа харчування багатьох українців, адже гречку, рис, пшоно, булгур та інше всі ми з радістю їмо як гарнір.

Так як ціни на продукти в супермаркетах регулярно змінюються, ми можемо зараз брати якийсь товар за вартісною вартістю, а через тиждень на закупівлі вже зовсім по іншій. Це особливо докучає тим, хто звик планувати бюджет. Щоб спростити вам життя, а також спланувати маршрут, ми приготували огляд цін на основні крупи – гречку та рис – у різних супермаркетах України.

Дані збиралися за допомогою сервісу gotoshop.

У травні в українських супермаркетах можна купити гречану крупу за ціною, нижчою за 50 грн./кг, а ціни на рис стартують від 39 грн./кг.

Супермаркет, каса: фото Знай.ua
Супермаркет, каса: фото Знай.ua

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гречка

Так, найдешевше гречку можна купити в Ашані – від 47,50 грн./кг. У Новусі крупа коштує 49,89 грн/кг. У Мегамаркеті та Ультрамаркеті – 54,50 грн./кг, у Варусі – 64,90 грн./кг. В ЕКО Маркеті гречка коштуватиме 69,90 грн./кг. В решті мереж ціни вище 70 грн./кг.

Ціни на гречку в супермаркетах у травні 2023
Ціни на гречку в супермаркетах у травні 2023

Рис

Найнижчу ціну на рис встановила мережа Ашан – 39,00 грн/кг. У Новусі ціна складає 44,99 грн./кг (з урахуванням знижки 32%). У Варусі крупа коштує від 54,90 грн/кг, у Мегамаркеті – 57,00 грн/кг, а у Форі – 59,99 грн/кг.

Ціни на рис у супермаркетах у травні 2023
Ціни на рис у супермаркетах у травні 2023

Нагадаємо, що встигніть до 23 травня: у мережі АТБ знизили ціни на ходові продукти.

Раніше ми повідомляли, що дорожчає зі швидкістю світла: українців приголомшили новими цінами на моркву, майже дефіцитним овочом.

Також стало відомо про час хороших знижок: українські супермаркети поділилися новими цінами на олію та яйця.