Для всіх мешканців української столиці, а також для тих, хто тільки планує найближчими днями попрямувати до міста Києва, є дуже важливі новини. Щоб не опинитися у незручній ситуації водіям певних категорій потрібно знати про нову заборону.

З понеділка, 22 травня, під час повітряної тривоги в'їзд великогабаритного транспорту в українську столицю буде заборонено. Насамперед про це мають знати водії та власники транспортних засобів, які мають масу понад 4,5 тонни.

Це рішення було ухвалене Радою оборони міста, повідомляють українські медіа.

Затори на в'їзді до Києва, скріншот: YouTube
Затори на в'їзді до Києва, скріншот: YouTube

Повідомляється, що ця заборона стосується вантажного транспорту з масою понад 4,5 тонни. Національна гвардія спільно з управліннями патрульної поліції Києва контролюватимуть в'їзд вантажних автомобілів до міста.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, Рада оборони ухвалила рішення, згідно з яким громадський наземний транспорт української столиці буде зобов'язаний перевозити пасажирів у найближчі укриття після оголошення повітряної тривоги.

Затори на в'їзді до Києва, скріншот: YouTube
Затори на в'їзді до Києва, скріншот: YouTube

За словами представників Ради оборони міста, це є важливими заходами безпеки для забезпечення захисту мешканців міста у разі небезпечної ситуації.

Нагадаємо, найдешевші автомобілі: українцям показали, де можна обрати доступний транспорт із інших країн.

Раніше повідомлялося, Юрій Голик розповів про результати тестування ударних БПЛА: українські дрони готові до бою.

Також, киянам пропонують послуги безкоштовного соціального таксі: хто і як може скористатися.