За спожиту електроенергію можна сплатити не лише за один особовий рахунок, а за бажанням, скористатися функцією та сплачувати за декілька рахунків.

Така функція стане в пригоді власниками більше ніж однієї квартири, або тим, хто хоче допомогти сплатити рахунки, наприклад, бабусі чи одиноким сусідам. Сплатити за електроенергію за декількома особовими рахунками можна на онлайн-сервісах YASNO.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Через особистий кабінет:

Щоб приєднати додаткові особові рахунки, варто в Особистому кабінеті натиснути кнопку "Додати особовий рахунок" та заповнити усю необхідну інформацію.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього у правому верхньому куті вашого кабінету відображатимуться всі додані особові рахунки.

Таким чином ці дані більше не треба буде вводити. Крім того, функціонал кабінету дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків.

У чатботах у Viber та Telegram

Тут можна підключити по 5 особових рахунків та швидко сплачувати за потреби.

Через сервіси Оплата за адресою та Оплата за особовим рахунком

Тут можна здійснювати оплати за інших клієнтів, адже не потрібно реєструватися. Тобто, клієнту достатньо лише ввести номер особового рахунка або адресу.

Чат-боти. Фото Pexels
Чат-боти. Фото Pexels

Ці сервіси зручно використовувати, якщо є потреба у разовій допомозі в оплаті за електроенергію.

"Сервіси YASNO дозволяють сплачувати за електроенергію у декілька кліків. Це зберігає час, тому нам би хотілось, щоб якомога більше клієнтів користувались ними. Але ми розуміємо, що є клієнти, котрим уже складно опанувати ці технології, то ж закликаємо допомагати вашим бабусям, дідусям та самотнім сусідам. У вас це займе менш як хвилину, а їм збереже години дорогоцінного часу", – підкреслив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Нагадаємо, ми писали, що у ДТЕК попередили про повернення відключень: на коли готувати генератори та свічки.

Як повідомляв "Знай.ua", Корольчук розповів, як ДТЕК Ахметова хоче заробити влітку.

Також "Знай.ua" інформував, відключення світла влітку: Герус розповів, чому українці знову почнуть діставати ліхтарі та павербанки.