У Пенсійному фонді було опубліковано важливу заяву, яка стосується всіх літніх українців та інших громадян.

У ньому нагадуються про можливість отримати інформацію про перерахунок пенсій, індексацію виплат, державну допомогу внутрішньо переміщеним особам, нарахування субсидій та інших соціальних послуг.

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

За даними Пенсійного фонду України в Telegram, контакт-центр ПФУ працює належним чином та надає громадянам необхідні консультації.

У квітні 2023 року консультанти Контакт-центру надали 31 038 роз'яснень щодо чинного законодавства.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Звертаючись до консультантів, ви можете отримати інформацію про наступні питання щодо процесу індексації пенсій, призначення та виплати житлових субсидій, електронної лікарняної та трудової книжки.

Пенсійний фонд. Фото: скрін youtube
Пенсійний фонд. Фото: скрін youtube

А ще з приводу оформлення пенсійних посвідчень для ВПО, умов призначень та виплат для людей похилого віку в умовах військового стану та повномасштабної війни та багато іншого.

Використовуючи послуги контакт-центру, ви зможете отримати необхідну допомогу та консультації з пенсійних та соціальних питань. Повідомляється, що консультацію можна отримати з 8 до 20 години з понеділка по п'ятницю. У суботу – з 8 до 14. Неділя вихідний день.

Нагадаємо, мільйони пенсіонерів отримають значні доплати: коли чекати та кому

Як повідомляв "Знай.ua", зарплата велика, стажу достатньо, а пенсія маленька: які можуть бути причини

Знай.ua писав, хто в Україні може розраховувати на пенсію в 20 тисяч гривень: голова управління ПФУ "розкрив інтригу"