Найближчим часом відбудеться підвищення тарифів на послуги компанії "Укрпошта", як повідомили представники одного з найбільших доставників, крім "Нової пошти".

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський відкрив цю інформацію під час ефіру телемарафону. Втім, він зазначив, що, незважаючи на зміни, клієнти матимуть змогу продовжувати користуватися послугами за доступними цінами.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

За словами Ігоря Смілянського, причиною підвищення вартості послуг є всіма відоме зростання цін на пальне та транспортування в Україні. З цієї ж причини і "Нова пошта" підвищувала тарифи, до чого клієнти поставилися набагато негативнішими, оскільки іноді вартість доставки може бути або на рівні, або навіть більшою, ніж ціна товару.

Ігор Смілянський також наголосив, що перегляд тарифів компанії "Укрпошта" відбудеться лише у липні 2023 року. Тому протягом травня та червня українці зможуть продовжувати скористатися послугами компанії, як і раніше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"До кінця першого півріччя точно нічого не змінюємо. А в другому півріччі прораховуватимемо і прийматимемо рішення", - заявив він.

Минулого року "Укрпошта" зазнала збитків у розмірі 1,2 мільярда гривень. Чистий дохід компанії у 2022 році становив 10,3 мільярда гривень, що менше на 7,7%, ніж у 2021 році.

Нагадаємо, Укрпошта роздасть українцям до мільйона гривень: хто може претендувати на гроші

Як повідомляв "Знай.uа", листоноша більше не прийде: тисячам українців порадили забути про стару пенсію

Знай.ua писав, "Укрпошта" оновила важливу послугу для клієнтів: що змінилося і скільки це коштує