Один із найбільших українських банків, державна фінансова установа "Ощадбанк", яка останнім часом викликає у багатьох українців сумніви через безпеку персональних даних, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець зіткнувся з дуже неприємним моментом через покупку на одному із великих маркетплейсів. Після того як українець скасував своє замовлення, йому повідомили, що банк повертатиме гроші на протязі цілого місяця.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"28 квітня сплатив покупку в Розетці. Зрозумів, що помилився з вибором, скасував покупку. Гроші досі висять на карті у статусі заблокованих. Розетка каже, що з їхнього боку провини немає і всі питання до банку..."

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Банк каже, що чекати на розблокування потрібно до 28 травня. Питання: чи можна прискорити повернення коштів? Мені ці гроші вкрай терміново потрібні зараз, а не наприкінці місяця", - розповів незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Один з українців вирішив у коментарях поділитися порадою щодо цієї ситуації: "Блокування має бути зняте на 11 день, з моменту транзакції. Можна спробувати через кол-центр або відділення прискорити, але для багатьох співробітників це дуже складно".

Нагадаємо, як переоформити машину в Україні: необхідні документи та ціни.

Раніше повідомлялося, в Україні без ліцензії продовжує працювати букмекерська контора 1Win: нардеп довів, що "Ощад" та "Приват" проводять платежі.

Також, клієнти ПриватБанку залишаються без грошей через "скасування операції": допоможе тільки блок в Приват24.