Kyivstar – один з найбільших та найпопулярніших мобільних операторів в Україні, нарівні з Vodafone та Lifecell.

Наразі там закликали своїх абонентів підключити вигідний тариф, але поставивши тимчасові рамки — до 15 травня. Деталі пропозиції розміщено на сайті компанії.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Це стосується двох тарифних планів на вибір – "LOVE UA На максимум" та "LOVE UA Без кордонів". Вже з наступного дня, 16 травня, заявки на перехід не прийматимуться, бо мобільний оператор зосередиться на нових "патріотичних" тарифах.

Всі абоненти, які до 15 травня встигнуть підібрати потрібний тарифний план, зможуть користуватися всіма актуальними умовами — від 15 ГБ мобільного інтернету до 275 хвилин на інші мобільні мережі та безлімітну можливість спілкування для абонентів усередині мережі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Вартість тарифів, звичайно ж, не дуже радують в умовах повномасштабної війни... через що українці залишають безліч негативних коментарів в інтернеті. Ціна складає від 175 до 275 грн. на 4 тижні.

Тариф LOVE UA на максимум – за 4 тижні 175 грн. (6,25 грн. на день); тариф LOVE UA Без кордонів - 275 грн на 4 тижні (9,82 грн на день). Такі пропозиції українці можуть скористатися як вдома, так і за кордоном.

Нагадаємо, "на щура знімаєте гроші вночі": абонент звинуватив Vodafone у списанні коштів за примарні SMS

Як повідомляв "Знай.ua", дешевше 100 гривень не знайдете: у "Київстар" розповіли, як можна заощадити на мобільному зв'язку

Знай.ua писав, "гроші в трубу": українці скаржаться, що Київстар стягує плату за послуги, якими вони не користувалися