З урахуванням стрімкого зростання цін та продовження цієї тенденції в майбутньому, українці вкрай дорожать кожною заробленою гривнею.

Звичайно, не хочеться розлучатися з тим, що доброрадливо заробив, але шахраї ніколи не запитують про ваші бажання. Зараз клієнт ПриватБанку розповів, як дірка у безпеці фін. установи дозволяє шахраям робити свою темну справу.

Телефонні шахраї, фото: gsminfo.com.ua
Телефонні шахраї, фото: gsminfo.com.ua

Українець повідомив, що зберегти свої кошти на карті можна лише шляхом блокування пластику у додатку Приват24. Про це він розповів у відгуку на порталі Мінфін.

Шахраї, знаючи номер картки, намагаються підібрати місяць і рік картки, розплачуючись на сайті, де немає підтвердження 3d secure. Про такі спроби ви дізнаєтеся, лише якщо повідомлення надходять на електронну пошту. Клієнт показав, як виглядають такі сповіщення, прикріпивши фото.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Схема шахраїв
Схема шахраїв

"Тобто ні в програмі, ні в веб-версії, ніде не буде відображатися невдала спроба розрахуватися.

1. Мені пощастило, вони не змогли підібрати місяць та рік.

2. Я дізнався про це тільки тому, що повідомлення надходять на пошту.

3. Налаштування ліміту оплати в інтернеті не допоможуть вам скасувати платіж, я пробував купити на Аліекспрес і платіж проходив, незважаючи на те, що ліміт встановлено в нуль.

Єдиний спосіб зберегти гроші, щоб заблокувати карту в Прават24. Але це незручно для карток, якими ви розплачуєтеся в магазинах", - розповів клієнт.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Він зазначив, що в такому разі, на його думку, краще вибрати альтернативу серед інших банків, які блокують платежі без 3d secure - Банк, монобанк, Укргазбанк, Ощадбанк.

Також українець обурений такою діркою у системі безпеки ПриватБанку.

У ПриватБанку відповіли на відгук, запевнивши, що гарантують високий рівень захисту коштів і персональних даних клієнтів.

Відгук на ПриватБанк
Відгук на ПриватБанк

Нагадаємо, що ПриватБанк пропонує 20 тисяч до пенсії: встигніть до 15 травня.

Раніше ми повідомляли, що українка втратила тисячі гривень через "глюк" у ПриватБанку.