Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїм агресивним нав'язуванням карток для одержувачів виплат із державного бюджету, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу мешканка української столиці зауважила, що її особисті дані дізналися шахраї відразу ж після того, як вона змінила картку в одному з відділень "Ощадбанку". У шахраїв з'явилося все від імені жінки до її особистого мобільного номера.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Отримувала картку в Ощадбанку. Адреса: Київ, Харківське Шосе, 21/6. Через 15 хвилин після отримання нової картки, дзвінок на мобільний з номера 044 364 60 20, служба безпеки банків... Жінка мала інформацію про мій візит до банку, моє ім'я та інші дані хотіла змінити мій пароль, тому що була заміна карти...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Питання – хто з працівників банку оперативно зливає інформацію? Номер з якого дзвонили, в гугле вже з відгуками, що це шахраї (протягом 4 місяців є відгуки). Чому безпека "Ощадбанку" припускає таке... Чи комусь вигідно?", - розповіла про свою історію незадоволена клієнтка "Ощадбанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "700 гривень зникли": пенсіонери з картками "Ощадбанку" втратили свої гроші, що відбувається.

Раніше повідомлялося, що збільшуємо зарплату на час відпустки: українцям підказали, як "озолотити" відпочинок.

Також, "Йде війна і так важко": українка втратила тисячі гривень через "глюк" у ПриватБанку.