Ощад банк розповів, що доєднався до програми Нацбанку "Шахрай Гудбай", у компанії запевняють, що прагнуть зберегти кошти клієнтів від кіберзлодіїв.

На сторінці у Facebook Ощадбанк розмістив допис, де розповів, як треба діяти, щоб не опинитися на гачку у кібершахраїв. Проте у коментарях фінустанову звинуватили у шахрайстві. Дописувач розповів, як декілька разів намагався відключити платну послугу, проте марно. Щомісяця історія повторюється.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Ну ваш додаток Ощад теж ніби шахрай, в налаштуваннях обираєш відмовитись від смс-повідомлень, а наступного місяця знову у виписці -7 грн за смс, які ніби відключив. Вже потім вияснив що додаток просто не вміє зберігати налаштування - "Не відправляти повідомлення", — розповідає клієнт банку.

Клієнт шляхом проб та помилок вияснив, що після вимкнення ніби показує що вимкнено, але якщо зайти ще раз — знову показує "увімкнено" отримувати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чи це так і треба — з кожного клієнта законно брати по 7 грн? — запитує українець.

На що представник банку заявив, що по картці по якій була реєстрація в додатку послугу смс можна відключити зателефонувавши до контакт-центру за телефоном 0800210800.

Скріншот коментаря
Скріншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що українці не можуть зняти гроші через каприз "Ощадбанку", що відбувається.

Як повідомляв "Знай.ua" власники карток від "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 тисяч гривень: що потрібно зробити.

Також "Знай.ua" інформував, українці з картами Ощадбанку опинилися в "чорному списку".