Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування банківських карток бюджетникам, продовжує подавати клієнтам неприємності.

Справа в тому, що банк продовжує блокувати рахунки українців і нічого не пояснювати людям, чому вони не можуть скористатися своїми коштами. А цього разу українець розповів, що подібна проблема спіткала його за тисячі кілометрів від України.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Це не банк, а збіговисько шахраїв. Через війну змушений жити в Таїланді. Онлайн відкрив карту, користувався їй 2 дні! Мені зайшли кілька невеликих платежів загальною сумою 41 000 гривень, і я хотів перевести їх на свою карту в monobank.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Мені заблокували і особовий рахунок, і картку. Звертайтесь до відділення! Як? Це все робиться спеціально. Така сама фігня з моїми знайомими. Дівчина отримувала допомогу на дітей – картку заблокували, тим самим позбавивши коштів для існування!

Шахраї, злодії! Гірше за путіна! Забирайте гроші і тікайте з цього відстійника злодійського!", - пише незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: banki.ua
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: banki.ua

Нагадаємо, у Приват24 з'явилося корисне оновлення: що спростили для клієнтів.

Раніше повідомлялося, українець розповів, як його двічі обібрав ПриватБанк: "Крадує гроші".

Також, українець оформив карту "Ощадбанку" і втратив усе, що "закинув" на рахунок: "Повертати не хочуть".