Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців практичних усіх областей нашої країни, продовжує подавати вельми неприємні ситуації для своїх абонентів.

Цього разу українець із міста Рівного навіть зрадів, що його не побили працівники крамниці. Також чоловік поскаржився на те, що оператор робить своїх абонентів боржників.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Vodafone бере плату наперед за не надані послуги та записує вас у боржники, при цьому послуги відключені та фактично не надаються Оператори в кол-центрі некомпетентні та відсилають у фізичні магазини – представництва. При цьому Vodafone екстремально економить на персоналі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У самому серці обласного центру – м. Рівне – навпроти драматичного театру недолугі учні вечірньої школи вдень підробляють царьками в офісі Vodafone.

Закони України тут не діють – бо у них свої "правила": - "я сказав – буде так!!!". На ваші законні вимоги - вам корчать пики, хамлять, вказують, що вам робити, навішують борги, що не існують.

При цьому брати ваші гроші та підписувати договори у них повноваження є, а прийняти будь-який документ від вас – лише за їхньою формою. Тільки після того, як ви сплатите їм борги, які вони самі вигадали! Такого шлаку у житті не бачив. Не дивно, що з таким персоналом Vodafone закриває офіси містом, тому що клієнти тікають", - розповів незадоволений абонент мобільного оператора.

Відгук невдоволеного клієнта Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, сервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.

Раніше повідомлялося, що українці скаржаться на неможливість поповнити рахунок Київстар: стать країни паралізовано без зв'язку.

Також, Київстар закриває доступний тариф: до якого періоду абоненти можуть підключити новий і що він пропонує.