За останні півроку мобільні оператори в Україні суттєво збільшили вартість своїх послуг, що викликало дике обурення у клієнтів. Зокрема, багато скарг летить саме на адресу "Київстару".

Черговий негативний відгук написала користувачка Twitter, а інші українці слідом накинулися на "Київстар". Дівчині підняли тариф зі 175 грн до 225 грн, при цьому такий же тариф у іншого оператора, за її словами, коштує 150 грн. У неї навіть не запитали, чи потрібен їй пакет послуг більше, а просто мовчки підвищили ціни.

"Київстар зовсім з глузду з'їхали. Тарифи ще вище зробили? Остання крапля, переходимо всією сім'єю до іншого оператора", - заявила вона.

Негативний відгук про Київстар, twitter.com/mixrinisa
Негативний відгук про Київстар, twitter.com/mixrinisa

Абоненти також підключилися до обговорення та висловили свою думку щодо роботи "Київстару". Багатьох не влаштовує якість послуг та ціни, а дехто вже перейшов до інших операторів. Один із користувачів також згадав, що власник "Київстару" Фрідман співпрацює з росією, тим самим спонсорує війну.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Київстар спонсор рус**", "Повне дно та здирники", - написали користувачі.

Коментарі - twitter.com/mixrinisa
Коментарі - twitter.com/mixrinisa

Коментарі - twitter.com/mixrinisa
Коментарі - twitter.com/mixrinisa

Слід зазначити, що представники компанії відповіли незадоволеній клієнтці так: "Якщо оновлені тарифи не підходять, можемо допомогти підібрати інші умови".

Раніше ми писали про те, що українці скаржаться на неможливість поповнити рахунок Київстару: пів країни паралізовано без зв'язку

Як повідомляв Знай.ua, сервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.