У квітні мобільний оператор Київстар попереджав своїх користувачів про підвищенням цін на тарифи. Повідомлення спровокувало шквал негативних емоцій від користувачів. Оператор пояснював підвищення тарифів тим, що якість послуг поліпшилась, та тим що, через російські обстріли вони втратили багато станцій і зазнали матеріальних збитків.

з 1 травня українці оплачувати тарифи вже "по повній"

З травня оператор почне оновлювати деякі тарифні плани.

Це торкнеться абонентів, які користуються тарифами «Дзвінки для батьків», які були запущені у 2020-2021 роках. Дані клієнти отримують більше послуг у пакетах: 100 хвилин на інші мережі та закордон.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Українці, які користуються тарифом «Київстар Сім’я» 2018 також отримають додаткові послуги: 6000 Мб, 60 хвилин на дзвінки інших операторів та безлім у мережі, 60 SMS всього за 100 грн на місяць. Абоненти обов’язково отримають попередження в SMS-повідомленні з усіма новими деталями та новою вартістю.

З 1 травня 2023 року також підвищиться вартість у тарифах Jasper — для більшості тарифних планів лише на 5 грн.

Водночас Київстар розширює можливість вибирати зручні умови користування платформою «Центр керування IoT».

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Для цього компанія створює додаткову низку тарифів, доступних для нових підключень — IoT Platform 30, IoT Platform 35, IoT Platform 60, IoT Platform Pool 40.

Нагадаємо, "Переводять на невигідний тариф": українці отримали безпардонний ультиматум від Vodafone

Раніше ми писали про те, що Lifecell нарощує темпи підвищення тарифів, абоненти не встигають поповнювати рахунок: "Сплатив 150, бац вже 225"

Як повідомляв Знай.ua, українці запідозрили, що Vodafone таємно розсилає смс від імені абонентів: "Секретний номер..."