Директор та засновник освітньої території "MIDGARD" у Києві Олег Попов розповів про хабарників, без яких нічого не вирішується в одному з районів столиці.

Олег Попов розповів, як депутат-хабарник Трубіцин вимагає гроші в Оболонському районі Києва. Про це повідомляють на сайті regionews. Зазначають, що окрім депутата хабарника, до складу "схеми" входять помічник депутата Ігор Сааков і голова військової адміністрації одного з районів у Києві.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua
Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

Як було діло. Директор школи планував розширити свою школу і взяти в оренду приміщення, щоб збудувати там необхідні аудиторії. Однак, коли звернувся до райадміністрації, його направили до Ігоря Саакова, "який формально не має до ДРА жодного відношення, але називає себе "представником депутата Київради Владислава Трубіцина", що власне, на думку Саакова дає йому повноваження вирішувати питання оренди власності, що є на балансі Оболонської РДА".

За словами Попова, Сааков заявив йому, що "все рішає Трубіцин" і без нього отримати в оренду приміщення в Оболонському районі буде неможливо і саме тому він, як представник депутата може допомогти взяти в оренду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після перемовин Попова направили до керівника Оболонської РДА Кирила Фесика, який за оренду приміщень захотів "своєї долі в проєкті".

Як розповів нам Попов, його прямо запитали, "яку долю в цьому бізнесі" він готовий віддати. — йдеться у повідомленні.

Раніше Трубіцин попався на хабарі майже в 1,5 млн грн, ця справа зараз розглядається у Вищому антикорупційному суді.

Депутати-хабарники. Фото: Telegram
Депутати-хабарники. Фото: Telegram

"Зараз, коли правоохоронці викрили Трубіцина на хабарі та затримали у кабінеті Фесика, я просто дивуюсь, чому ці люди досі обіймають свої посади та продовжують реалізовувати такі схеми. Я вважаю, що вони щонайменше повинні бути усунені, а їхня діяльність розслідувана", – розповів журналістам Олег Попов.

Нагадаємо, ми писали, що переглянуть рішення ВЛК: звільнених від мобілізації можуть призвати, Арахамія звернувся до правоохоронців.

Як повідомляв "Знай.ua" СБУ викрило хабарника у своїх лавах: затримали на "гарячому".

Також "Знай.ua" інформував суддя перерахував хабар у доларах по курсу і дав здачу, українці лютують: "Думали при новій владі щось зміниться".