Популярні українські супермаркети перерахували ціни на деякі м'ясні продукти. Що можна купити дешевше, за що доведеться викласти ще більше, показують дані цінового моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

М'ясні продукти стають менш доступними для простих українців. Цінники в магазинах підвищуються практично безперервно, а зарплати та пенсії збільшуються у рази повільніше. На кінець квітня супермаркети знову перерахували ціни на деякі м'ясні смаколики.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Так, станом на 26 квітня буженина торгової марки "Ятрань" у середньому пропонується по 445,28 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із попереднім місяцем, то цінник знизився майже на гривню. Буженина "Ятрань" запечена з чорносливом подешевшала суттєвіше - з 470,23 до 466,23 гривні за кілограм.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Втім, подешевшало не все. Ковбаски торгової марки "Алан" мисливські напівкопчені помітно зросли в ціні. Кілограм продукту можна купити у середньому за 524,15 гривні. Для порівняння, місяцем раніше цінник становив 514,84 гривні за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуємо шампури та розтоплюємо мангал: українцям показали актуальні ціни на маринад та м'ясо для шашлику.

Також наш портал інформує, дорожчають зі швидкістю світла: супермаркети перерахували ціни на сардельки та сосиски, недешеве задоволення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що власний город зайвим не буде: фермери попередили, з якими продуктами будуть труднощі у 2023 році.