Державний "ПриватБанк" змушений щодня стикатися з величезною кількістю негативних відгуків від користувачів.

Через це доводиться "згладжувати кути" та пропонувати якісь приємні бонуси чи конкурси. Наразі у прес-службі повідомляють про запуск ініціативи підтримки українців, які використовують міський громадський транспорт та оплачують проїзд у режимі онлайн через додаток "Приват24".

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Ця програма стартувала у понеділок, 24 квітня 2023 року, у всіх містах країни, де доступна безготівкова оплата проїзду у громадському транспорті за допомогою QR-коду.

Для того щоб отримати 50% вартості проїзду у вигляді кешбеку, необхідно до 24 липня 2023 року зайти на веб-сайт банку, зареєструватися в програмі та оплачувати проїзд у транспорті через QR-код та "Приват24", використовуючи картку "Універсальна" від ПриватБанку. Максимальна сума компенсації обмежена 250 гривнями на одну особу на місяць.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Також там продемонстрована і інструкція, як оплатити проїзд за допомогою QR-коду потрібно запустити додаток "Приват24", відсканувати код, розташований на стікерах у транспорті, і здійснити платіж.

Після цього не забудьте натиснути кнопку "закомпостувати". Банківська комісія за послугу не стягується, пасажир сплачує лише вартість квитка.

Нагадаємо, їдьте в Америку: до "Ощадбанку" українку відправили подалі, через стару сотню доларів

Як повідомляв "Знай.ua", українці можуть отримати від ПриватБанку 25 тисяч гривень: потрібно виконати всього 2 умови

Знай.ua писав, Приватбанк розігрує подарунки за оплату комуналки: встигніть взяти участь