Зараз в Україні є кілька поштових компаній, які щодня надсилають посилки громадян по всій країні і навіть по світу.

Однією з найпопулярніших є "Нова пошта". Але і вона має багато негативних сторін і внаслідок – відгуків через ціни та іноді якості доставки. Далі йде "Укрпошта", яка вирішила здивувати тих українців, які не знали про існування такої функції, як "Залізна пошта". У компанії відсвяткували 10 мільйонів надісланих посилок.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Цей сервіс передбачає доставку товарів вагонами "Укрзалізниці". Цю новину повідомили у пресслужбі "Укрпошти".

"Поштові вагони повернулися до курсування після 21-річної перерви трохи більше року тому, і зараз 15 вагонів доставляють пошту між шістьма великими містами України", - йдеться у Telegram.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

З цих п'ятнадцяти вагонів три були модернізовані минулого вересня. Найбільші обсяги поштових відправлень спостерігаються на напрямках у Київ, Львів та Дніпро.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Також повідомляється, що "Залізна пошта" успішно виконала вже понад чотири тисячі рейсів, при цьому перевозячи в середньому 833 тисяч посилок щомісяця.

Нагадаємо, "з посилками безлад, а вони ескізи малюють": на Укрпошту вилився шквал хейту через затримки відправлень

Як повідомляв "Знай.uа", що робити, якщо до поштамату доставили пошкоджену посилку: українцям пояснили, як діяти

Знай.ua писав, "Нова пошта" пощадила гаманці українців і тепер за одну послугу можна не платити: що змінилося