ПриватБанк проводить акцію, в якій можна отримати приємні подарунки.
Її учасниками можуть стати лише громадяни України, які мають картку ПриватБанку, яким виповнилося 18 років та які мають індивідуальний податковий номер.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Щоб взяти участь у акції необхідно зареєструватись на неї на cайті ПриватБанку та оплатити не менше 7 платежів за комуналку, Інтернет або телебачення карткою Visa в Приват24.

Зараз триває третій, завершальний етап акції. Серед учасників розігрують 15 павербанків Xiaomi Redmi на 20000 mAh, а також сертифікат на 50 тис. грн на подорож, сертифікат в «АЛЛО» або в giftmall.

"Виконання умов – це оплата сімох (або більше) комунальних послуг, бо для банку одна послуга дорівнює один платіж. Наприклад, під час оплати комуналки за своєю адресою ви вибираєте 7 послуг: електроенергія, опалення, теплопостачання, квартплата, водопостачання, водовідведення, послуги інтернет-провайдера. У такому разі ви виконуєте умови акції" - пише ПриватБанк на своєму офіційному сайті.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сайті ПриватБанку можна детально переглянути усі умови акції та пройти реєстрацію.

Якщо в вас раптом виникнуть складнощі з оплатою онлайн, Приват записав відео де детально розповідає процес оплати комунальних послуг через застосунок Приват24.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк скасував комісію на перекази з Польщі: до якого часу діє тариф 0%

Також "Знай.ua" писав, що тихенько списали гроші без жодних підтверджень: жінка втратила все з карти ПриватБанку