Ще на початку повномасштабної війни українці замислилися над тим, що було б добре мати якийсь запас продуктів, який може стати в нагоді протягом певного періоду.

Адже ніхто не знав, чого чекати. Тому полиці супермаркетів одразу ж стали порожніми – люди сметали консерви, каші, цукор та багато іншого. І, незважаючи на те, що ЗСУ успішно відбивають будь-які атаки окупантів і готуються до контрнаступу, невідомо, що буде завтра. Тому важливо знати, які продукти харчування зберігаються протягом багато часу.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Мед без додавання інших інгредієнтів має необмежений термін зберігання. Серед усіх круп рис займає перше місце по відношенню до терміну зберігання. Однак потрібно бути дуже уважними, якщо ви володієте шліфованою крупою, щоб вона не постраждала від комах. Рекомендована температура зберігання становить 4-5 градусів.

Такі продукти, перебуваючи в сухому місці, зберігатимуться досить довго. У вологих умовах вони можуть стати жорсткими, проте не втратять смакові якості.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Про оцет, якщо він зберігається в герметичній тарі, в темному місці, можна взагалі забути на кілька років. Сухе молоко, виготовлене з дотриманням технічних вимог, може зберігатися тривалий час, зберігаючи свої харчові якості. Єдине правило, яке відноситься до сухого молока - зберігати продукт у щільно закритій ємності.

А ще, звичайно ж, потрібно придивитися до макаронів, які доступні за ціною, і довго зберігаються.

Нагадаємо, чим краще заїдати алкоголь, щоб на ранок бути "огірочком": дотримуються правил не всі

Як повідомляв "Знай.ua", закуповуємося на салати: в Україні подешевшали помідори, як змінилися цінники

Знай.uа писав, вже і у свята не дозволиш: в Україні дорожчають плавлені та тверді сири