"Укрзалізниця" змінила правила для пасажирів Про які нововведення слід знати українцям, які користуються залізничним транспортом, розповіли у пресслужбі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Укрзалізниця" змінила правила повернення грошей за квитки. Відтепер пасажири зможуть повернути повну суму за квиток у купе та половину вартості плацкарту. Втім, є обмеження – повернути квиток потрібно не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

"Тепер пасажиру повертатимуть повну вартість за купе та половину вартості плацкарти. Якщо він поверне квиток у касі або онлайн не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Ще нещодавно це було можливе лише через 9 годин", - повідомляє відомство.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У разі запізнення на поїзд українці також зможуть повернути повну вартість квитка, але ця норма не поширюється на місця у плацкарті. Раніше пасажирам, що запізнилися, повертали лише 10% від вартості квитка. Також наголошується, що в даному випадку отримати компенсацію можна лише у касі та протягом години після відправлення поїзда.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Укрзалізниця встановила вигідні знижки на таксі на деяких вокзалах: платити треба лише половину.

Також наш портал інформував, що українці можуть подорожувати "Укрзалізницею" всього за 1 гривню: хто і як може отримати знижку.

Крім того, ми писали, лайфхак для розтяп: що робити, якщо поїзд поїхав разом з речами та валізами.