Українець розповів, як через збій у терміналі ПриватБанку втратив гроші, а повернути їх виявилося завданням не з простих. Про це він написав у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українець поділився, що через термінал ПриватБанку поповнював картку іншого банку, але у процесі відбувся збій та у виконанні операції було відмовлено. В результаті 1000 гривень було "з'їдено" пристроєм.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Поповнював через термінал Привату картку іншого банку за номером. При поповненні помилка ваша операція не може бути виконана. 1000 грн термінал, звичайно, не повернув і чек не надав", - розповів чоловік.

Українець зв'язався зі службою підтримки ПриватБанку та дізнався, що єдиний спосіб повернути кревні – відкрити картку цього банку. Чоловік зазначив, що вже мав неприємний досвід із ПриватБанком і не має наміру знову стає його клієнтом, а інших способів повернути кревні, за його словами, не існує.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Відповідь: йдіть у відділення, пишіть заяву, відкривайте картку, на карту вам повернуть гроші. Дякую, дуже дякую, але я карту в Приваті не збираюся відкривати, є давній негативний досвід щодо Привату (знаю їх фокуси з картами, відкрити просто а закрити — не дуже, бо миттєво виникне якась давня неіснуюча комісія, яку Приват вимагатиме заплатити). Інших альтернативних варіантів повернути свої кошти, які вкрав Приват НЕ ІСНУЄ", - обурився українець.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк скасував комісію на перекази з Польщі: доки діє тариф 0%.

Також наш портал писав, тихенько списали гроші без підтверджень: жінка втратила все з картки ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв українцям виплатять по 2200 грн від ПриватБанку, але отримають їх не всі: важливі нюанси та умови.