В Україні змінили ціни на сало, що користується популярністю серед покупців. У середині квітня кілограм подешевшав до 5 гривень, залежно від виду. Українцям показали оновлені цінники у великих мережах супермаркетів.

Ціни на продукти в Україні змінюються дуже динамічно і найчастіше розчаровують покупців, але не цього разу. Станом на 14 квітня кілограм солоного сала обійдеться українцям у середньому 263,1 грн, що на 5,19 грн менше, ніж у березні.

М'ясо на ринку, скріншот: YouTube
М'ясо на ринку, скріншот: YouTube

Про це свідчать дані порталу "Мінфін". У великих мережах супермаркетів встановлені такі ціни на солоне сало:

  • Metro – 269,89 грн
  • Auchan – 256,3 грн.
Домашнє сало теж подешевшало за місяць, але не так сильно – із 180,88 грн/кг до 179,00 грн, що майже на 2 гривні менше. Єдина пропозиція зустрічається у Мегамаркеті.

Ціни на сало, дані Мінфін
Ціни на сало, дані Мінфін

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За прогнозами експертів, ціни на продукти почнуть знижуватися вже після святкування Великодня, коли споживчий попит та ажіотаж вщухне. Зокрема, подешевшати можуть овочі, м'ясо та яйця. Ситуація також стабілізується завдяки тому, що почне надходити продукція із відкритого ґрунту.

Раніше ми писали про те, що отримають у стаж період догляду за особою з інвалідністю: у Пенсійному фонді назвали умови

Як повідомляв Знай.ua, колекторів можна не боятися: українцям планують полегшити умови погашення кредитів.

Також портал Знай.ua писав, що "стратегічна" каша дешевшає: в Україні супермаркети поділилися новими цінами на гречку, рис та макарони