Один із найбільших українських банків Monobank, який користується серед любителів сучасних гаджетів великою популярністю, продовжує підносити своїм клієнтам дуже незручні ситуації.

Цього разу клієнтка банку поскаржилася, що одразу після того, як вона оформила кредит, з її рахунку миттєво зникли гроші. Також жінка взяла на себе відповідальність та заявила, що підозрює у зникненні грошей сам банк.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки Monobank на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

"Було так - взяла кредит на лікування, і в цей же день його вкрали. Підозра, що за допомогою банку то й вкради. Гаразд то таке інше... Пів року щодня скидаю, скидаю, але щось той кредит не зменшується, а взагалі зростає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тому виплачуватиму його ще три роки з їхніми відсотками. З невеликої суми виросла велика. Дуже вдячна Monobank. Це і є об'*бон сервіс. Нікому не рекомендую цей банк.", - розповіла незадоволена клієнтка банку.

Відгук невдоволеної клієнтки Monobank, скріншот: banki.ua
Відгук невдоволеної клієнтки Monobank, скріншот: banki.ua

Можна зауважити, що українка довго не підбирала "правильні слова", а вирішила розповісти все як є, наповнивши своє звернення нецензурними словами. Поки що на цю скаргу представники банку ніяк не відреагували.

Нагадаємо, українцям пояснили, як можна "виклопотати" штраф у 34 тисячі за переказ грошей на карту.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині затримали поплічницю Медведчука: побігла до окупантів з обіймами.

Також, волонтерство чи афера? ЗМІ провели розслідування, звідки у Вікторії Шинкаренко гроші на нерухомість.