Вже зовсім скоро, в неділю, 16 квітня 2023 року, в Україні відбудеться найважливіше церковне свято — Великдень.

"Нова пошта" розповіла своїм користувачам, як працюватимуть відділення у святкові дні, адже дуже часто, на свята, графіки змінюються. І, щоб не поставити клієнтів у незручне становище, необхідно попереджати про будь-які зміни наперед.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

[quote author=""]"У неділю 16 квітня та в понеділок 17 квітня відділення Нової пошти працюватимуть за своїм звичайним графіком, без скорочень. - йдеться на офіційному сайті.

Можливо, це пов'язано з тим, що в багатьох областях змінилася комендантська година, а в деяких - її зменшили через Великдень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно "Нова пошта" до Великодня поділилася ще однією приємною новиною для своїх клієнтів. Вони запропонували українцям заздалегідь замислитись над Великоднім кошиком, тому у співпраці з одним популярним супермаркетом готові доставити безкоштовно продукти до святкового столу – до поштомату чи відділення.

Нагадаємо, Нова пошта потрапила в неприємну ситуацію: "дбайливо ганяємо повітря за ваші гроші"

Як повідомляв "Знай.uа", "Нова пошта" запропонувала українці переадресацію дорожче за ціну доставки, "знищевши" посилку: "Висновок напрошується"

Знай.ua писав, "Укрпошта" змінила тарифи на доставку: куди можна відправити посилку з 60-відсотковою знижкою