Практично, кожен український абонент мобільного зв'язку за останній рік зіткнувся з підвищенням вартості свого тарифного плану незалежно від надання послуг.

Звичайно, мобільні оператори називають переконливі причини підвищення вартості, але коли це все трапляється у воєнний час, а зв'язок кращим не стає, українців мало заспокоюють будь-які пояснення. До того ж оператори запроваджують нові проблеми, які, за задумом, повинні полегшувати життя абонентів. Це зробили і у "Київстарі".

Київстар. Фото: скрін youtube
Київстар. Фото: скрін youtube

З 6 квітня мобільний оператор Київстар запропонував своїм клієнтам ще одну корисну опцію під назвою "Світ чекає". Як повідомили в компанії, послуга буде доступна абонентам передплати, контракту та бізнес-клієнтам.

"Світ чекає" дозволяє розширити список країн, на номери яких будуть використовуватись хвилини, які даються для дзвінків за кордон у визначеному тарифі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тобто тепер клієнтам не потрібно турбуватися про вартість дзвінків, адже цю суму вже буде включено до тарифу. Крім того, можна підключити будь-яку кількість країн, якщо вони не входять до тарифу. Вартість послуги становитиме від 50 до 150 грн.

Послуга "Світ чекає" від Київстар
Послуга "Світ чекає" від Київстар

Скористатися послугою можуть усі клієнти оператора, які мають у пакеті передбачені дзвінки за кордон (у різних тарифах кількість цих країн відрізняється). Після підключення опція діятиме постійно, плата за неї зніматиметься кожні 4 тижні.

Нагадаємо, що українці скаржаться, що "Київстар" списує гроші, не підключаючи пакет послуг за тарифом.

Раніше ми повідомляли, що обіцяють безлім, а насправді знижують швидкість: від чого залежить якість послуг "Київстар".