В Україні продовжують дорожчати продукти, але деякі товари знижено в ціні, імовірно це пов'язано з прийдешнім Великоднем.

Також трохи подешевшали сіль та вершкове масло. Станом на 6 квітня ці продукти коштують дешевше, ніж наприкінці березня. Такі дані наводить моніторинговий сайт Мінфін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість кілограма борошна "Хуторок" нині у середньому становить 22,20 грн за кілограм. Найдешевше борошно можна купити у супермаркетах "Ашан" - по 20,90 грн/кг.

Ціна на борошно, скрин Мінфін
Ціна на борошно, скрин Мінфін

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За 2 кг борошна доведеться сплатити 37,45 грн. Це майже на 5 грн дешевше ніж цінник наприкінці березня. В супермаркеті "Новус" двокілограмова пачка коштує 34,99 грн.

Ціна на борошно, скрин Новус
Ціна на борошно, скрин Новус

Сіль у супермаркетах на початку квітня подешевшала. За кілограм морської харчової солі загалом потрібно заплатити 28,50 грн. У березні цінник на сіль був 32,28 грн.

Вершкове масло "Яготинське" 73% жирності в середньому по супермаркетах коштує 69,88 грн за 200 г. Найдешевше це масло можна купити в "Ашані" - за 68,50 грн/200 р. 85 грн/200 р.

Нагадаємо, ми писали, що усю ніч доведеться рахувати овечок: медики назвали продукти, які не можна їсти перед сном.

Як повідомляв "Знай.ua" українці можуть не боятися подорожчання курятини та яєць напередодні Великодня: після свята ціни навіть підуть на спад.

Також "Знай.ua" інформував у супермаркетах подорожчала "молочка", але не вся: скільки українцям коштуватиме кефір, сметана і сир.