Про запуск першої автоматичної лінії сортування посилок, яка здатна за добу обробити у вісім разів більше позицій, ніж вдавалося працівникам вручну, розповів керівник Укрпошти. .

Генеральний директор Ігор Смілянський повідомив, що одна смуга здатна обробляти понад 150 000 об’єктів в день, хоча вручну співробітники можуть за такий період розсортувати у вісім разів менше. За годину кількість оброблених вантажів сягатиме 8 000 замість 400. Протягом поточного року компанія планує встановити ще до 5 ліній, аби у 2024 році повністю автоматизувати процес.

Укрпошта. Фото: скриншот Favebook
Укрпошта. Фото: скриншот Favebook

Щоб запровадити один конвеєр на 64 напрямки, довелося працювати 5 місяців, але, розуміючи тепер методологію, на виготовлення та запуск наступних ліній Укрпошта відводить 4-12 тижнів, враховуючи кінцеву кількість напрямів.

Укрпошта. Фото: скриншот Favebook
Укрпошта. Фото: скриншот Favebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Це ті операційні зміни, які вже завтра відчують українці, ті інвестиції, які повернуться нам довірою та любов’ю клієнтів. Бо ми робимо все, аби попри зовнішні обставини забезпечувати хороший сервіс і залишатися доступними, стираючи кордони між людьми, країнами, містами та селами. — написав Смілянський.

Натомість українці одразу зрозуміли, що дешевим пересилкам в Укрпошті прийшов кінець. У коментарях зазначили, що проблеми, які виникають у відділеннях не вирішує така ліня сортування.

Смілянський. Фото: Facebook
Смілянський. Фото: Facebook

"Це можна ще зрозуміти так: - дивіться люди, я тепер точно не дешевий менеджер..... Аферисти", - прокоментував Віктор Музика.

"Краще у відділеннях з чергами щось зробіть, бо по 4 раза приходити за день щоб забрати одну посилку, бо люди комуналку платять, то лампочки міняють, то ще щось", - написав Олександр Залужний.

"Наведiть лад у вiддiленнi 64309 у нашому славетному мiстi Iзюм! Це якийсь жах! Щоб отримати посилку, або вiдправити, треба пiв дня простояти у загальнiй черзi, тобто i посилки, i комуналка, i отримують пенсiю всi в однiй черзi....Як це, пояснiть!???", - зазначила Ілона Тагор.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що залишився місяць: скористатися програмою з обміну лампочок можна до травня.

Як повідомляв "Знай.ua", українці відреагували на пропозиції Укрпошти.

Також "Знай.ua" інформував, лампочки з "Укрпошти" можуть залишитись холодними: як у квітні зміняться тарифи на світло.