Під дописом у соціальній мережі Нової Пошти з'явилися негативні відгуки про роботу співробітників компанії.

У відгуку користувачка наводить фото з напівпорожньою коробкою. Жінка вважає, що упакувати слід було зовсім інакше, та й ціна ваги одразу б зменшилася.

"Нова пошта", фото: Знай.ua
"Нова пошта", фото: Знай.ua

"Нешановна Нова Пошта. Проведіть, будь ласка, інструктаж своїм співробітникам, що не треба поводитись, наче моckaлi. Чи то релігія не дозволяє скласти коробку по нижній грані коробки, тому що 5 кг повітря перетворяться на 2 і - 30 грн у кишеню? І не дуже зрозуміло, нащо треба було намагатися відірвати кут у коробки — написала користувачка.

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще
На що у НП відповіли, що всі відправлення пакуються згідно зі стандартами й пакування підбирають найбільш підходяще, до посилки. Стосовно пошкодження коробки слід було повідомити працівників Нової пошти у відділенні.

Українка повідомила, що не повідомляла, але цікаво, чого коробка більш ніж напівпорожня? Плаский предмет одягу, який займає менше, ніж чверть коробки у 5 кг.

Нова пошта, скріншот із відео
Нова пошта, скріншот із відео

"Наші колеги не хотіли псувати одяг та жмакати його. Товар запакований згідно зі стандартами. Також хочемо проінформувати, що Ви можете самостійно покувати свої відправлення", - відписали у НП.
Тоді дівчина зазначила, що якби зігнули коробку, то не пожмакали нічого. Там лінія згину ледь доходить до куртки. "Знаходячись у Львові мені треба було їхати у Луцьк, щоб самій запакувати? Дякую", - здивувалась клієнтка.

Коротше, робіть своїм девізом: турботливо ганяємо повітря за ваші кошти.

Тоді представники Нової пошти пообіцяли вислати подарунок, щоб згладити неприємне враження від співпраці.

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" порадувала любителів онлайн-шопінгу новою послугою: тепер все буде простіше та дешевше.

Як повідомляв "Знай.ua" на 30% дешевше: "Нова пошта" порадувала зниженням тарифу на доставку, хто зможе заощадити.

Також "Знай.ua" інформував, що такої послуги ви ще не бачили: "Нова пошта" пропонує новий сервіс, українці чекали