Київстар зменшив ціну за хвилину розмови за кордон, тепер можна дзвонити у деякі країни, оплачуючи менше в рамках послуги Міжнародні дзвінки.

У повідомленні мобільного оператора на офіційному сайті йдеться про те, що з 30 березня ціна за 1 хвилину розмови за кордоном буде набагато меншою.

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

[quote author=" - повідомляє Київстар."]Вартість дзвінків з України в Іспанію та Румунію зменшиться до 1 грн за хвилину (надається пакет із 20 хв за 20 грн). А вартість дзвінків в Литву та Молдову зменшаться до 4 грн за хвилину (пакет із 5 хв за 20 грн). Ці тарифи із 30 березня діятимуть для всіх абонентів у стандартних умовах Міжнародних дзвінків. Також вартість дзвінків на ці напрямки зменшиться у всіх пакетах послуги Світ на зв’язку, Світ на зв’язку Pro тощо,/quote]

Крім того, у Київстар повідомили, що зросла і кількість країн, куди можна телефонувати без доплат з 30 березня в абонентів із контрактними тарифами та у бізнес-клієнтів у лінійці тарифів ВАШ, а також Суперсилі 100 хвилин на інші мережі та за кордон.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Київстар", скріншот: Youtube
"Київстар", скріншот: Youtube

У більшості тарифів Київстар хвилини для дзвінків на інші мережі можна використати для дзвінків за кордон. Тепер серед списку країн для таких дзвінків будуть номери Іспанії, Молдови, Румунії. У мобільному операторі підкреслили, що ці ж напрямки Київстар додав у популярних тарифах передплати.

Нагадаємо, ми писали, що Vodafone попередив про "блокування" номерів - українці чекали на це давно.

Як повідомляв "Знай.ua" Lifecell нав'язує непотрібні гігабайти інтернету пенсіонерам з кнопковими телефонами.

Також "Знай.ua" інформував, що 87-річний українець "набалакав" з сайтом для дорослих на понад 300 грн в "борг" Київстар.