У Кабінеті міністрів визначили соціальні норми, в межах яких надається пільга на оплату послуг з водопостачання та водовідведення.

У повідомленні ПФУ йдеться, що пільгові норми на оплату послуг з водопостачання та водовідведення встановлено постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року № 409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування".

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
Тарифи на воду, скріншот: YouTube

Послуга з централізованого постачання холодної води — 2 куб. метри холодної води на одну особу на місяць.

Послуга з централізованого постачання холодної води за відсутності постачання гарячої води — 3,6 куб. метра холодної води на одну особу на місяць.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Послуга з централізованого постачання холодної води у разі відсутності постачання гарячої води більш ніж як на 14 діб — 3,6 куб. метра холодної води на одну особу на місяць.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Послуга з централізованого водовідведення — 3,6 куб. метра на одну особу на місяць.

У разі відсутності централізованого водовідведення (за відсутності системи централізованого водовідведення та за відсутності централізованого водопостачання і вигрібних ям ) для вивезення рідких нечистот — 3,6 куб. метра на одну особу на місяць.

Послуга з централізованого постачання гарячої води — 1,6 куб. метра гарячої води на одну особу на місяць.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні перерахують субсидії та зменшать кількість субсидіантів: хто залишиться без допомоги.

Як повідомляв "Знай.ua" тепла в батареях більше не буде: влада декількох областей та міст попередили українців.

Також "Знай.ua" інформував, як українцям відновити соцвиплати, недоотримані через окупацію: проста інструкція.