Абонентка Lifecell поскаржилася, що змінила тариф, що подорожчав, на більш доступний і вже через пару тижнів його вартість зросла. При цьому вона уточнювала в оператора, чи дорожчатиме тариф, на що отримала негативну відповідь. Про це українка розповіла у коментарі під однією із публікацій мобільного оператора у facebook.

Так, українка поділилася, що після подорожчання її тарифного плану, вона вирішила обрати інший, який був вигіднішим у фінансовому плані. Через пару тижнів оператор і на нього підняв ціну.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

"Довелося змінити тариф, тому що вартість на мій тариф спека go змінилася зі 160 грн на 230 грн. Тільки змінила тариф на хітмейкер 170 грн. Як за пару тижнів, він уже коштує 210 грн. Цього разу я міняю оператора!", - обурилася абонентка.

Скарга на lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Скарга на lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Все б нічого, але за словами абонентки, співробітник Lifecell заявив їй, що змін за цим тарифом не передбачається. Цей інцидент спонукав жінку відмовитися від послуг мобільного оператора.

"Хочу додати. Перед тим як змінити тариф 28 лютого я поцікавилася в оператора чи збільшуватиметься ціна за тариф і коли", - додала українка.

Листування абонентки з оператором Lifecell. Фото: скрін facebook
Листування абонентки з оператором Lifecell. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Гроші на вітер": абоненти Lifecell скаржаться на "драконівські" тарифи за зв'язок, що працює через один раз.

Також наш портал інформував, що Lifecell прискорює процес подорожчання тарифів, люди не встигають поповнити рахунок: підняли відразу на 145 гривень.

Крім того, ми писали, чи SIM-картки можна викидати? Мобільні оператори підказали, які і за скільки можна придбати цифровий замінник.