Для всіх наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива новина. Компанія "Нафтогаз" підказала, як уникнути комісії під час оплати платіжок за блакитне паливо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Нафтогазу" у відповідь на запитання клієнта у мережі Facebook, пише "Хвиля".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"Будь ласка, додайте інші способи оплати, окрім EasyPay. Скільки можна наживатися на своїх клієнтах? Чому я маю платити комісію сторонньому сервісу?!", - написав чоловік.

У відповідь на це в "Нафтогазі" повідомили, що вони, як постачальник газу, не встановлюють комісію при здійсненні оплати в особистому кабінеті. Комісію стягує безпосередньо платіжна система EasyPay.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

При цьому в компанії наголосили, що при необхідності можна платити через будь-який банк або платіжну систему, при цьому обов'язково вказувати у призначенні платежу: оплата за газ, ПІБ, адреса, номер особового рахунку, показники лічильника та період оплати.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що для того, щоб встигнути оформити субсидію до наступного опалювального сезону, українці до травня місяця зобов'язані повернути борги або укласти договір про реструктуризацію заборгованості, або надати документальне підтвердження, що борг оскаржать у судовому порядку.

Нагадаємо, нова "заморозка" комунальних тарифів: які платіжки не зміняться цього разу.

Раніше повідомлялося, що конфісковані білоруські бурові установки віддали Рінату Ахметову: державі цінне майно не потрібне?

Також, українським біженцям нагадали про важливу процедуру: часу залишилося мало.