Українець поскаржився на ПриватБанк, який нав'язав йому кредит та заблокував картку. Деталі клієнт розкрив у скарзі на порталі Мінфін.

Клієнт ПриватБанку розповів, що без його відома йому відкрили кредитну лінію на карті. Він відразу звернувся до банку, щоб анулювати кредитний ліміт, втім, це виявилося не найпростішим завданням.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"14.03.2023 року мені, без мого відома, всупереч моїй волі, був нарахований кредит у розмірі 5 000 гривень. Я миттєво зателефонував оператору за телефоном 3700, зажадав анулювання кредиту, але мені влаштували перевірку, ставлячи нескінченну кількість питань (щоб нав'язати цей кредит, ця перевірка не була потрібна)", - розповів чоловік.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українець зазначив, що в результаті зайшов до Приват24, щоб відповісти на одне з питань оператора та виявив, що його картку заблоковано. Він назвав такі дії банку знущанням і зазначив, що вже не вперше страждає від такого.

"Це просто знущання, ці дії незаконні і такі ж дії щодо мене були застосовані ПриватБанком минулого року", - обурився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Гроші підвисли у повітрі": українці з картками "Ощадбанку" не можуть отримати власну пенсію.

Також наш портал інформував, у ПриватБанку проблеми з готівкою? Блокує переклади та затримує кошти Голд клієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.