Абоненти "Київстар" можуть користуватись послугами одного тарифу одразу на декількох пристроях. Це стало можливим завдяки додатковій SIM-картці.

У Компанії пояснюють, що для цього і створена послуга SIM для планшета та SIM для другого телефона. Якщо обрати цю послугу як Суперсилу або оплатити її окремо, то інтернетом із тарифного плану можна користуватися одразу на двох пристроях: на вашому основному смартфоні, а також на другому девайсі.

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

Однак вже через декілька днів Київстар перестане надавати послугу для деяких тарифних планів.

З 20 березня ці послуги не будуть діяти у кількох спеціальних тарифах: Sim для пристроїв, Smart SIM, Київстар Домашній 4G, а також Роутер 4G. Якщо клієнти із цими тарифами користувалися вказаними послугами, то вони в них припинять діяти автоматично, а за вже оплачений, але не наданий сервіс абоненти отримають компенсацію протягом 10 днів із моменту введення змін, — йдеться у повідомленні мобільного оператора.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Щоб користуватися додатковою сімкою, як раніше, вам необхідно оплатити цю послугу, або обрати її як Суперсилу. Раніше було можливо лише користуватись інтернетом з додаткової SIM-карти, але зараз абоненти матимуть можливість навіть здійснювати дзвінки.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

З 20 березня послуга стане недоступною в таких тарифах:

  • SIM для пристроїв;
  • Smart SIM;
  • Київстар Домашній 4G;
  • Роутер 4G.

Нагадаємо, ми писали, що українець звинуватив Lifecell в "обрізанні" безлімітного інтернету.

Як повідомляв "Знай.ua" абоненти "Київстар" скаржаться, що після підвищення тарифів зв'язок став розкішшю.

Також "Знай.ua" інформував, "Київстар" зізнався, що ховає від абонентів дешеві тарифи: "Пакети не потрібні, триває дискримінація".