В Україні продовжується війна, зростає інфляція, а соціальні виплати, хоч і намагаються відповідати вимогам часу, навіть після індексації не справляють великого враження. Допомога літнім людям, що потрапили у складні життєві ситуації вважається пріоритетною для інституту соцзахисту.

Повідомляється, що майже півтори тисячі мешканців міста Львова отримали продуктові набори від міського територіального центру. Про це розповіли в управлінні соцзахисту Львівської міськради.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

За словами представників соцзахисту, роздача таких наборів відбувається вже втретє. За тиждень пере тим львів'яни у поважному віці отримали заморожені напівфабрикати, а особи з інвалідністю - також крупи, макаронні вироби, консерви, олію, цукор, чай та каву.

На цей раз у продовольчому наборі — мед, шоколад та вівсяні пластівці.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

За інформацією наданою терцентром, такі набори періодично отримують та будуть отримувати надалі вразливі верстви населення та особи літнього віку, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

Для цього вони мають знаходитися на обліку у Львівському міському терцентрі соціального обслуговування, розташованого за адресою: вул. Генерала Чупринки, 58А, — йдеться у повідомленні терцентру.

Звісно, допомагати людям літнього віку та людям, що потрапили у складні життєві обставини, справа гідна та варта поваги. Однак, невідомо, за який кошт придбані продуктові набори та хто спонсорує львівський територіальний центр.

Нагадаємо, ми писали, у яких випадках військові втрачають право на компенсацію після отримання поранення чи інвалідності: важливі нюанси.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям видають сертифікати на безкоштовні продукти, ліки та паливо: як залишити заявку.

Також "Знай.ua" інформував, що буде з тарифами на газ, гарячу воду та опалення: українцям повідомили про зміни.