Просто в центрі Києва... на даху одного з багатоповерхових будинків було виявлено незаконну споруду, споруджену невідомими особами під час війни.

Про це розповів голова Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Незаконне будівництво у Києві, фото: Facebook
Незаконне будівництво у Києві, фото: Facebook

Він зазначив, що на даху будівлі на вулиці Велика Васильківська було збудовано цілий новий поверх. Житловий будинок знаходиться неподалік НСК "Олімпійський".

"Щоб ідентифікувати порушника та зафіксувати його протиправні дії, було викликано наряд Патрульної поліції. Зараз доступу до цієї надбудови немає, порушники заблокували прохід на дах і ні у нас, ні правопорядку немає можливості навіть пройти", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Незаконне будівництво в Києві, скріншот: Facebook
Незаконне будівництво в Києві, скріншот: Facebook

Після проведеного розслідування виявилося, що на проведення будівельних робіт у цьому будинку контрольні картки не було видано.

Ткаченко закликав правоохоронні органи звернути увагу на цю ситуацію та приєднатися до її вирішення. За його словами, порушника має бути притягнуто до відповідальності, оскільки він не лише порушив правила благоустрою, а й створив загрозу безпеці мешканців будинку, на даху якого зведено новий поверх.

Нагадаємо, у "Сільпо" помітили сумнівні товари та звинуватили у продажу гуманітарки: чим закінчився скандал

Як повідомляв "Знай.ua", українським водіям нагадали про важливий податок, заплатити повинні всі: 25 тисяч за одну "ластівку"

Знай.ua писав, величезні штрафи: українців попередили за яке порушення потрібно буде викласти чималу суму