"Київстар" - один із провідних мобільних операторів України, який цього тижня оголосив про зміну умов обслуговування клієнтів.

З 1 березня запроваджено нові індивідуальні тарифні пропозиції, а наступного місяця компанія планує відмовитися від частини своїх старих пропозицій.

Магазин "Київстар", скріншот: YouTube
Магазин "Київстар", скріншот: YouTube

У повідомленні наголошується, що замість оновлених умов, запропонованих оператором, у абонентів з'явилася можливість самостійно переходити на тарифний план, який найбільше відповідає їхнім потребам. При цьому... без додаткових витрат. Це стосується виключно корпоративних клієнтів.

А ось простим клієнтам хочеться нагадати що варто брати до уваги... адже якщо у вас підключені додаткові послуги (нічний інтернет тощо) і ви хочете перейти на новий тарифний план, старі "можливості" краще відключити, щоб не втратити зайві гроші.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Магазин "Київстар", скріншот: YouTube
Магазин "Київстар", скріншот: YouTube

З 1 березня користувачі телебачення від "Київстар" можуть передплатити "Дитячий пакет", у якому надається доступ до дитячого контенту за плату у розмірі 100 гривень.

Якщо платформу використовують лише діти у сім'ї, абонентам "Київстар" більше не доведеться платити за доступ до іншого контенту.

Нагадаємо, Київстар, lifecell та Vodafone попередили про неполадки в роботі мобільного зв'язку та інтернету: що сталося

Як повідомляв "Знай.ua", українка звинуватила "Нову пошту" у піднятті ціни на доставку прямо в дорозі: "На 60 грн"

Знай.ua писав, Vodafone пояснив, навіщо перезавантажувати телефон після поповнення рахунку: "Активувати вірусну базу?"