Торгова мережа АТБ опинилася в центрі скандалу після того, як жінка придбала хліб... але з "м'ясною" начинкою, адже у пакеті також була миша.

Мешканка Києва придбала нарізний батон у магазин на вулиці Генерала Потапова, 2 та отримала "сюрприз". Співробітники продовжують розслідування за скаргою, написаною від імені сина жінки, яка зіткнулася з цією ситуацією.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Факт наявності гризуна у пакеті із хлібом досліджується. На цей інцидент навіть відреагували у головному управлінні Держпродспоживслужби Києва у соціальній мережі Facebook. Там заявили, що мережа "АТБ" може бути оштрафована на суму від 30 до 300 тисяч гривень, якщо факт буде підтверджено.

Він також підкреслив, що служба захищатиме права споживачів і робитиме все можливе, щоб уникнути подібних інцидентів. Експерти вважають, що миша, ймовірно, потрапила у продукцію після виробництва, всі обставини будуть встановлені після комплексної перевірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Миша у хлібі, фото: Facebook
Миша у хлібі, фото: Facebook

При цьому варіант того, що фото може бути фейковим, також не виключається. Бо є випадки, коли такі звинувачення нічим не підтверджувалися.

Нагадаємо, дорожче за 70 грн за кілограм? В Україні прогнозують ще більше зростання ціни на цибулю

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні незаконно піднімають ціни на "соціальні" продукти : як подати скаргу та захистити свої права

Знай.ua писав, чи загрожує Україні дефіцит гречки і зростання цін на соняшникову олію : експерт розповів, до чого готуватися